بازدید قائم مقام رئیس واحد آیت ا... آملی از دانشکده سما

دکتر سید محمد وحدت قائم مقام ریاست ومعاون دانشجویی وفرهنگی واحد آیت ا... آملی طی نشستی درجمع رئیس، معاونان، مدیران ومسئولان دانشکده سما ، پس استماع خلاصه ای ازعملکرد، که توسط حسن شاهنوری سرپرست دانشکده مطرح وتشریح گردید، دستاوردهای فرهنگی، دانشجویی، آموزشی و... را ستود وسپس با  بازدید از دیگرحوزه ها وبخشهای آن، ظرفیتهای این دانشکده در مسیر برنامه های راهبردی دانشگاه، عملکرد مطلوب و موثرآن راحائز اهمیت دانست و گفت می توانیم با تثبیت وحفظ موقعیت وتعامل مطلوبی که بین واحد ودانشکده وجود دارد آن را ارتقاء بخشیده و برای گسترش این مجموعه درعرصه های مختلف با همیاری وتلاشهای مستمر درپیشبرد امو توفیق بیشتری داشته وثمره وحاصل آن را درکارنامه ماندگار وپرافتخاردانشگاه درج نمائیم.  سپس به بهانه استقبال از بهار،  درلحظات به یاد ماندنی روزهای پایان سال و قرار گرفتن در آستانه نوروز97  تقدیر وسپاسگزاری  بعمل آمد.

روابط عمومی وپایگاه اطلاع رسانی دانشکده سما واحد آیت ا... آملی

چهارشنبه 23 اسفند 1396  5:33