جشن باشکوه انقلاب اسلامی دردانشکده سماواحد آیت ا... آملی

رئیس دانشکده سما واحد آیت ا...آملی:  نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با هدایت رهبری مقتدر با اقتدار تمام ایستاده است.

مراسم باشکوه جشن انقلاب در خجسته سالروز دهه مبارک فجر باحضور پررنگ جامعه دانشگاهی در دانشکده سماواحد آیت ا... آملی برگزار شد.

دراین مراسم حسن شاهنوری رئیس دانشکده سما واحدآیت ا... آملی ضمن گرامیداشت سی و نهمین سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران به بیان خاطرات در دوران مبارزات سال57 پرداخت ویاد وخاطره امام شهدا و شهدای انقلاب راگرامی داشت

ایشان درجمع کثیری از میهمانان، اساتید، کارکنان و دانشجویان با اشاره به تمامی مشکلات و بحران های سیاسی واقتصادی و فشارهای بین المللی و دشمنی استکبار جهانی از بدو انقلاب تاکنون گفت : به حول قوه الهی وهدایت داهیانه رهبری ومسئولان وحضورپرشوروپررنگ ملت شریف ایران ، نظام مقدس جمهوری اسلامی تواسته است تمامی مشکلات وسختی ها و بحران ها راپشت سر بگذارد. و سرافراز وسر بلند بایستد. این برنامه که جمعی از میهمانان ومدعوین شهری ،کانون های دانشجویی هیأت های ورزشی همگانی، چهره های علمی، اساتید دانشجویان شرکت داشتند ، کیک تولد انقلاب اسلامی کام حضار را به یمن سالگشت پیروزی انقلاب شیرین کرد.

روابط عمومی و پایگاه اطلاع رسانی

شنبه 21 بهمن 1396  10:55