نشست مشترک نمایندگان مؤسسه بین المللی فویل ایرلند شمالی و دانشگاه آزاد اسلامی آیت الله آملی
اولین نشست مشترک  بین نماینده "مؤسسه بین المللی فویل ایرلند شمالی"  و  نماینده "دانشگاه آزاد اسلامی آیت الله آملی" برگزارشد.
در این جلسه راهکارهای همکاری دو جانبه، روند برگزاری دوره ها، موانع موجود و خدمات متقابل مورد ارزیابی قرارگرفت و مقرر شد نتایج نهایی آن پس از اعلام نظر مسئولان این دو مرکز علمی عملیاتی شود.
 در صورت عملیاتی شدن و عقد تفاهم نامه بین این دو مجموعه برگزاری دوره های مختلف تخصصی زبان انگلیسی ، ویژه دانشجویان زبان انگلیسی و دوره های زبان تخصصی گروههای داروسازی، بازاریابی و صنایع از جمله مفاد تفاهم نامه طرفین خواهد بود .
 موسسه بین المللی فویل یک موسسه زبان انگیسی خصوصی در ایرلند شمالی و دارای مجوز شورای فرهنگی بریتانیا است.

دوشنبه 16 بهمن 1396  4:56

آخرين تاريخ بازديد : سه شنبه 3 مهر 1397  1:45:59