کسب مدال طلا توسط امیر حسین حسینی دانشجوی دانشکده سما واحد آیت ا...آملی
 مدال خوشرنگ طلا، رهاورد دانشجوی سما واحد آیت ا..آملی در رشته کشتی فرنگی از مسابقات داخل سالن آسیا

دانشجوی  سما واحد آیت ا...آملی با کسب مدال طلا برسکوی اول مسابقات آسیایی "کشتی فرنگی" ترکمنستان ایستاد.
 امیر حسین حسینی مدال طلای ۹۸ کیلوگرم کشتی فرنگی را در بازی های داخل سالن آسیا از حریف قزاقستانی گرفت.

به گزارش روابط عمومی سما، در وزن ۹۸ کیلوگرم امیرحسین حسینی پس از استراحت در دور اول، با نتیجه ۸ بر یک اصلان کولیف از ترکمنستان را شکست داد و راهی مرحله نیمه نهایی شد. او در این مرحله نارا یوتا از ژاپن را مغلوب کرد و به دیدار پایانی رسید. در دیدار نهایی به مصاف اوزو دژوزوپبکوف از قرقیزستان رفت و در پایان با نتیجه ۳ بر۲ به برتری رسید و پنجمین مدال طلای تیم ملی کشتی فرنگی ایران در این رقابت‌ها را بر گردن آویخت.

روابط عمومی و پایگاه اطلاع رسانی آموزشکده سما واحد آیت ا...آملی

چهارشنبه 5 مهر 1396  15:33