برگزاری کارگاه آموزشی دیابت در دانشکده سما واحد آیت ا... آملی

حوزه معاونت دانشجوئی وفرهنگی دانشکده سما واحدآیت ا... آملی مطابق با تقویم برنامه های فرهنگی ، آموزشی و به منظور آشنایی دانشجویان  از بیماریهای جسمی ، روحی و روانی ، خصوصا دیابت وفشار خون ، اقدام به برگزاری دورهای مختلف وکارگاههای آموزشی می نماید.

در سال تحصیلی جدید ودر آذر ماه امسال هم باهماهنگی های لازم وباهمکاری کانون هلال احمردانشجوئی دانشکده سما وانجمن دیابت شهرستان آمل یک دور کارگاه آموزشی برای شناخت و پیشگیری بیماری دیابت در سالن اجتماعات این دانشکده برگزار گردید.

در این برنامه که جمعی از مسئولان ، کارکنان ، استادان و دانشجویان حضور داشتند دکتر رحیمی یکی از پزشکان شهر آمل وعضو انجمن دیابت ، اهمیت شناخت ، پیشگیری و آموزشهای علمی به افراد جامعه ، خصوصا قشر جوان که سرمایه وامید آینده جامعه میباشند را اثرگذار توصیف کرد ونکات مهم وعدم کنترل فشارخون افراد که سرآغازبعضی از بیماریها مانند دیابت و مشکلات کلیوی می باشد را تشرح کرد وگفت ، بایستی درراستای آموزش همگانی و همه گیر، برای رسیدن به جامعه سالم وتندرست ، تمامی دست اندرکاران بهداشتی ، درمانی ، موسسات آموزش عالی ، آموزش و پرورش ،  جراید ، رسانه ها  و... اقدامات لازم را در امر آگاهی و آموزش افراد جامعه داشته باشند .

وی از مسئولان امر در دانشکده سمای واحد آیت ا... آملی در برگزاری چنین برنامه های علمی وبهداشتی قدردانی کرد.

روابط عمومی و پایگاه اطلاع رسانی دانشکده سما واحد آیت ا... آملی

يکشنبه 26 آذر 1396  14:1