نهضت عاشورا مذهب تشیع رادرطول تاریخ زنده نگه داشته است

مراسم سوگواری اربعین سالارشهدای کربلا ، حضرت امام حسین(ع)با حضورجمعی  ازعاشقان آن امام همام درنمازخانه دانشکده سما  واحدآیت ا...آملی برگزار شد.

این مراسم که همزمان با دعای پر فیض زیارت عاشورا، آیین نوحه خوانی ومرثیه سرایی همراه بوده است، حجت الاسلام حسینی، امام جماعت دانشکده ضمن عرض تسلیت به سوگواران به تشریح وتفسیر واقعه عظیم کربلا پرداخت وگفت نهضت عاشورامذهب تشیع رادر طول تاریخ زنده و جاوید نگه داشته است. ایشان درجمع دانشجویان، اساتید وکارکنان تاکید و توصیه داشت، امروز همه ماشیعیان واقعی درقبال حفظ و حراست آن واقعه جاوید مسئول و مامور می باشیم. که الحمد لله این همایش بزرگ حضورتاریخی مشتاقان زیارت به سوی کربلا ی معلی نشان از عزت و اقتدارشیعیان است که جهانیان،حتی دوست ودشمن رابه حیرت در می آورد.

روابط عمومی و پایگاه اطلاع رسانی دانشکده سما واحد آیت ا... آملی

شنبه 20 آبان 1396  11:20