استقبال از بهار

درحسن ختام سال95 کارکنان مجموعه سما واحد آیت ا... آملی گرد هم آمدند

درآخرین روزهای به یاد ماندنی سال ، خانواده دانشگاهی وفرهیخته سما واحد آیت ا... آملی به بهانه استقبال از بهار گردهم جمع شدند و ضمن ابراز همدلی و همراهی،  باری دیگردر مجلس معنوی با نسیم لطف  و با بارا ن محبت، غبار غمها را  زدودند.

درنشست عمومی و صمیمانه با کارکنان، دکتر علیرضا امانی معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد آیت ا... آملی،  ضمن تقدیر و سپاس صمیمانه از زحمات بی شائبه تک تک همکاران و پاسداشت خدمات ارزنده همه کارکنان در مجموعه سما، فرا رسیدن سال نو  رابه آنان تبریک و تهنیت گفت .

در ابتدای این گرد همایی و در سالن آمفی تئاتر تازه تاسیس شده،  مهندس ابراهیم رضایی معاون آموزشی وپژوهشی دانشکده سما موضوع انسجام، همدلی و همگرایی برای تقویت بهتر در پیشبرد امور این دانشکده را خواستار شد واشاره داشت ضمن کنار گذاشتن مسائل فردی ، غیر منطقی و دوری جستن از انتقادات غیر اصولی و غیر منصفانه، با خرد جمعی بتوانیم با یاری یکدیگر مشکلات کلان را حل و فصل نمائیم وبه فرصتهای نو از سال جدید دست یابیم.

در ادامه دکتر امانی به عملکرد حوزهای مختلف پرداخت وضمن ارائه بیلان آماری،کیفیت وکمیت استاندارد برنامه های علمی و آموزشی  را تحلیل کرد وبه نقاط ضعف و قوت  اداره اموراشاره منتقدانه نمود وتاکید که در سال آتی بایستی با توان بیشتربه شاخص های اهداف عالی تر دست یابیم.

پایگاه اطلاع رسانی و روابط عمومی دانشکده سما واحد آیت ا... آملی

يکشنبه 22 اسفند 1395  14:35