بر گزاری جلسه هم اندیشی مسئولان و کارکنان دانشکده فنی و حرفه ای سما
 سرپرست دانشکده سما واحدآیت ا... آملی

برای پیشرفت و ترقی برای رسیدن به اهداف فقط باکار دسته جمعی میسرمی شود

درجلسه هم اندیشی کارکنان که به منظور بحث وبررسی پیرامون فرصتها وچالشهابرگزار شد،  برای دست یابی به منابع نو و تازه جهت بهبود ، بهسازی و حفظ شرایط موجود توصیه وتاکید گردید ودست یابی به موفقیت مطابق با اصول وبرنامه ها توام با تعامل، همدلی و همگرایی به سوی اهداف کلان دانشگاه میسر خواهد شد.

در این جلسه حسن شاهنوری سرپرست دانشکده سما به تفصیل درباره مسائل ، مشکلات و دغدغه های دانشجویی ودانشگاهی پیرامون  نیازهای علمی ، فرهنگی ومادی ومعنوی پرداخت وخواستارایجاد زمینه سازی برای ایجادتحول نوین وتوانمند سازی بر اساس طرح ها و ترکیب پیشنهادی در قالب کار گروههای مختلف شد.

وی در ادامه، انتظارات مسئولان واحدآیت ا... آملی ودیدگاهها ونظریات خود را بر محوراستراتژی دانشگاه در روند هدایت ومدیرت سازمانی مطرح ساخت وگفت،  برای پیشرفت و ترقی وعبور ازموانع، نیاز به مشارکت وحرکت دسته جمعی با ارائه ایده ها و طرحهای سازنده در چارچوب و دستیابی به اهداف، یک امراساسی و حیاتی می باشد.

این هم اندیشی در سالن اجتماعات دانشکده باحضور مسئولان، استادان وکارکنان تشکیل گردید.

( روابط عمومی و پایگاه اطلاع رسانی دانشکده سما واحد آیت ا... آملی)

سه شنبه 7 آذر 1396  15:25

آخرين تاريخ بازديد : شنبه 25 آذر 1396  21:7:45