دردانشکده سما واحد آیت ا...آملی صورت گرفت.

دیدار اعضای تیم کشتی فرنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا...آملی با  معاونت سما

تیم کشتی فرنگی دانشجویی دانشکده سما واحد آیت ا...آملی که در رقابت های اخیر در سطح منطقه مازندران افتخار آفرید و به جایگاه نایب قهرمانی دست یافت، مورد استقبال گرم حوزه معاونت سما قرار گرفت ودر دیدار با معاون سما و جمعی دیگر از مسئولان دانشکده سما تقدیرشدند. در این دیدار دکتر امانی معاون دانشگاه و رئیس مرکز فرهنگی و آموزشی سما واحد آیت ا... آملی ضمن پاسداشت این ورزشکاران، ابراز خرسندی خود را نیز درباره جایگاه و مقام ورزشکاران در دانشگاه آزاد اسلامی و توجه ویژه مسئولان عالی رتبه را بسیار ارزشمند دانست و گفت که دانشگاه آزاد اسلامی تنها به بعد آموزش بسنده نکرده وبه شاخص های دیگر پرورش خصوصاً ورزش جوانان دانشجو و سلامت جسمی و روحی آنان را نیزازبرنامه های مهم در رسالت خود تدوین نموده و دنبال می کند.

ما هم در این مسیر بسیار خشنود هستیم که جوانان دانشجو از این مجموعه خصوصاً دانشجویان این دانشکده می توانند در سطح منطقه،کشور و رقابت های بین المللی افتخار آفرین شوند و بر سکو های رفیع فرنگی و ورزشی با اقتدار بایستند .

ایشان از تک تک اعضای تیم کشتی فرنگی دانشجویی  سپاسگزاری کرد و خواستار تلاش بیشتر آنان در عرصه های دیگر علمی و آموزشی شد.

پایگاه اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزشکده سما واحد آیت ا..آملی
چهارشنبه 29 دى 1395  8:12