سلسله سخنرانیهای علمی و پژوهشی در دانشکده سما واحد آیت ا... آملی

در هفته پژوهش صورت گرفت

سلسله سخنرانیهای علمی و پژوهشی در دانشکده سما واحد آیت ا... آملی

در سال جاری با فرارسیدن هفته پژوهش، حوزه معاونت سما واحد آیت ا... آملی اقدام به برگزاری سلسله سخنرانیهای علمی، پژوهشی و مهارتی نموده است.

این برنامه که به صورت روز شمار هفته پژوهش برقرار شد، اکثراساتید ومدرسان گروههای آموزشی برمحور مسائل علمی،پژوهشی و تحقیقاتی با ارائه مطالب ارزنده بر اساس منابع علمی و دستاوردهای جدید اقدام به سخنرانی نموده اند.

بیشتر موضوعات با توجه به رشته های موجود برای دانشجویان فنی وحرفه ای ،علمی ومهارتی بوده وهمچنین به مسائل بنیادین علمی، خلاقیتها، ارزشها، مسائل آموزشی، تربیتی ،بهداشت وروان وروان شناسی، عمران و معماری،  معماری سبز، مدیریت انرژی، مسائل شهری، مشکلات محیط زیستی و برخی مسائل کلان علمی و تحقیقاتی پرداخته شد.

این سخنرانی ها هر روز در دو نوبت باهمکاری حوزه معاونت حوزه آموزشی و پژوهشی ودیگر حوزه ها در دانشکده سما برای مخاطبان، دانشجویان ودیگر علاقه مندان برگزار و مورد استقبال قرار گرفت.

پایگاه اطلاع رسانی و روابط عمومی دانشکده سما واحد آیت ا... آملی

سه شنبه 30 آذر 1395  8:27